Тайните подземия на България. Част шеста - Милан А. Миланов

Тайните подземия на България. Част шеста
Автор: Милан А. Миланов
Обем: 326 стр.
Формат в мм.: 145х210
Издател: ИК "Везни-4"
Мека подвързия
Дата на включване: 2010-11-17
Нашата цена: 13.65 лв
 

И в част шеста на поредицата „Тайните подземия на България" читателите ще останат запленени от разкритията, които писателят Милан А. Миланов им поднася. Започва отново магията на книгата, превръщайки я в оригинално и увлекателно четиво, описващо изчезнали древни цивилизации и някои тайни на Вселената.

Истината за легендарния Вълчан войвода излиза наяве, за да се превърне в история, разказваща за съкровищата му.

Вярвате ли, че е възможно Буда да е жив? Не, разбира се. Но Буда наистина е жив! Той е сред недостъпните пещери на Шамбала. А библейският Авраам? Евреинът Авраам ли? Не, Авраам не е евреин, а е чист тракиец! И не е погребан там, където сочи Библията. Може би и Ной да е тракиец? Да, тракиец е, а неговите синове не са родоначалници на нови народи и не се казват така, както съобщава Библията.

Кой изнесе безценните статуи от тайно подземие в с. Каменно поле? Има ли останали живи от участниците в кражбата? Какво представлява Седмолъчната звезда от Плиска? Кой е човекът, изработил Ситовския надпис?

Знаете ли, че съществува „Библия на Дявола"? Много са загадките, които писателят Миланов, с помощта на Гергана Герасимова, разплита.

И в шеста част на Книгата читателите се докосват до историята и духовната извисеност на траките-българи, разселили се из целия свят и дали знания и култура на много народи.