Да избереш АЗ преди НИЕ. Ръководството на всяка жена за живота и любовта - Кристин Арайло

Да избереш АЗ преди НИЕ. Ръководството на всяка жена за живота и любовта
Автор: Кристин Арайло
Обем: 272 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Монт"
Мека подвързия
Дата на включване: 2010-12-15
Нашата цена: 10.92 лв
 

Престани да преследваш принцовете от приказките и намери истинския героя - ти самата.

Да избереш Аз преди НИЕ" е като чистосърдечен разговор с най-добрата ти приятелка. Ще откриеш, че най-добрата ти приятелка си ти самата; вътре в теб, винаги готова да ти даде съвет и да ти каже кое е най-добро за теб.

Тази книга предизвиква и напътства жените да създадат връзката, която искат, а не да стоят в обвързване, което е без изход. В нея ще намериш:

• стимулиращи въпроси, които те предизвикват да си откровена и да разбереш коя е истината за теб и за твоите връзки;
• мощни техники, с които да промениш навиците, които саботират мечтите ти;
• истински преживявания, споделени от авторката, нейни приятелки и клиенти.

Авторката Кристин Арайло, която почти се омъжи за неправилния мъж изцяло поради погрешна мотивация, се обръща към всички жени, на всякаква възраст, независимо дали търсят или осмислят непълноценна връзка, съвземат се от неприятна раздяла или работят върху проблеми с партньора си. „Да избереш АЗ преди Ние" учи жените да престанат да се примиряват, да осъзнаят какъв тип партньор търсят и да започнат да изучават и да създават това, което истински желаят за себе си и за връзките си.

Кристин Арайло е вдъхновяващ катализатор, която размени дванайсетгодишен опит в изграждането на мощни марки, като Gap Ins, Frito-Lay и Visa, с желанието да вдъхновява жените да скъсат оковите на собствените си ограничени представи. Като автор, оратор и професионален преподавател тя предизвиква жените по целия свят да изживяват и да обичат своята най- истинска същност. Кристин живее на крайбрежието на Сан Франциско. www.letsgirltalk.com