Конспирацията на богатите - осемте нови правила на парите - Робърт Т. Кийосаки

Конспирацията на богатите - осемте нови правила на парите
Автор: Робърт Т. Кийосаки
Обем: 304 стр.
Формат в мм.: 155х220
Издател: ИК "Анхира"
Мека подвързия
Дата на включване: 2010-12-28
Нашата цена: 11.83 лв
 

"Конспирацията на богатите - осемте нови правила на парите" разкрива вижданията на Робърт Кийосаки относно глобалната икономика и търси причините за финансовите затруднения, които изпитват хората в тези несигурни времена. Той предоставя решения на тези проблеми н обяснява какво точно причинява съвременния икономически хаос и как може да бъде преодолян. "Конспирацията на богатите" показва как на пръв поглед най-лошите времена се оказват възможност под прикритие и шанс за хората да инвестират в тяхното финансово обучение.

„Магистратурата по бизнес администрация, която преминах, учи хората на това как да се грижат за компания, а не за собствения си живот." - Лаура, Скотсдейл, Аризона

"Ако не знаеш правилата, ВИНАГИ ще губиш играта" - Джиачино, Лоурънсвил, Джорджия

"Единствената промяна, в която можем искрено да вярваме, е промяната в нас." -Джефри, ГрасЛейк Милуоки

Робърт Кийосаки, авторът на най-продаваната книга за лични финанси на всички времена, "Богат татко, беден татко", избира иновативен подход с тази книга. Тя е предварително издадена онлайн, глава по глава, като чернова. Читателите, които са приложили принципите на Богатия татко в ежедневието си, както и тези, които са затруднени от съвременните мъчителни икономически събития, са поканени да участват и да изразят своето мнение. Това издание е резултат от този интерактивен процес и включва удачните коментари на читателите. Посланието на Робърт Кийосаки за финансовото обучение е достигнало до милиони хора. "Конспирацията на богатите" представлява първата напълно интерактивна работа, в която читатели от цял свят могат да изразят и представят възгледите си пред Робърт, докато той пише всяка глава.