Пълно ръководство по мрежов маркетинг - Под редакцията на д.р Джо Рубино

Пълно ръководство по мрежов маркетинг
Автор: Под редакцията на д.р Джо Рубино
Обем: 380 стр.
Формат в мм.: 160х230
Издател: ИК "Анхира"
Мека подвързия
Дата на включване: 2011-01-25
Нашата цена: 16.38 лв
 

Д-р Джо Рубино е световно известен експерт по мрежов маркетинг и личностно развитие, както и автор на бестселъри. Неговите единадесет книги са преведени на осемнадесет езика и се продават в четиридесет и девет държави. Той е изпълните¬лен директор на CenterforPersonalReinvention.com и известен оратор и водещ на курсове в областта развиване на лидерски умения, изграждане на екипи, комуникации и мрежов маркетинг.

„Пълно ръководство по мрежов маркетинг” е библията за мрежов марке¬тинг и пълен набор от обучение, мотивация и вдъхновение. Това е най-подробната книга за мрежов маркетинг, писана някога."
Чарлз „Т” Джоунс, автор на „Животът е прекрасен”

„Д-р Рубино е съвършеният ученик. Сега аз съм облагодетелстван, благода¬рение на непрестанната му жажда за знания. И вие можете. Пълно ръковод¬ство по мрежов маркетинг събира на едно място най-добрите сред най-добрите, също както Наполеон Хил направи преди много години. Предоставят ви се 37 възможности за помъдряване!"
Рандъл Андесън, автор на „Мрежуване с висока производителност”

„Пълно ръководство по мрежов маркетинг” предлага комбинация от мъдростта на тридесет и седем от най-добрите мрежари в света. Все едно ви напътстват най-блестящите и успели умове в бизнеса. Те споделят тайните си, с които са постигнали такъв невероятен успех. Никога досега не е било събирано толкова разнообразно знание в една книга. Задължително четиво, което трябва да присъства в библиотеката на всеки мрежар."
Д-р Том Вентуло, президент на CenterforPersonalReinvention.com

„Пълно ръководство по мрежов маркетинг” ви дава предимството да прочетете мненията на различни експерти и при това само в една книга. По този начин всеки намира нещо, което ще му свърши работа. В повечето случаи читателят ще получи много прозрения за това как да изгради успешен бизнес в мрежовия маркетинг."
Д-р Кийт Лагос, президент и издател на Network Marketing Business Journal