Да живееш с вълшебство. Нов поглед към реалността - Джил Едуардс

Да живееш с вълшебство. Нов поглед към реалността
Автор: Джил Едуардс
Обем: 312 стр.
Формат в мм.: 140х210
Издател: ИК "Аратрон"
Мека подвързия
Дата на включване: 2011-02-17
Нашата цена: 11.83 лв
 

“Рядко съм попадал на такива възхитителни идеи, изразени толкова ясно. Джил Едуардс притежава специална дарба, уникално съкровище, което предлага на човечеството, и моята душа пее от благодарност към тази жена всеки път, когато чета нейна книга.”
Нийл Доналд Уолш, автор на “Разговори с Бога”

Прекрасните послания, напътствия и практически стъпки, които предлага тази книга, са променили живота на безброй хора. Авторката Джил Едуардс, духовен учител и психолог, се позовава на мистиката, науката и източници, предаващи информация по канал, за да предизвика нашите “традиционни” представи за света и да ни поднесе един изумителен, нов поглед към реалността, който може да трансформира всекидневния ни живот и да го превърне във вълнуващо пътешествие.
Това вдъхновяващо ръководство очертава един, основан на духовността психологичен подход, който може да ни бъде от полза във времето на промяна, в което се намира човечеството и цялата Земя. С помощта на практически напътствия “Да живееш с вълшебство” ще ви помогне:

- Да преоткриете своята вътрешна мъдрост
- Да преодолеете своите страхове, блокажи и ограничения
- Да се освободите от миналото и да се насочите към бъдещето
- Да израствате с любов и радост, вместо с болка и борба
- Да излекувате Вътрешното си дете
- Да се вслушвате в мъдрите съвети на своя Висш Аз
- Да сбъднете своите мечти и да изживявате с вълшебство всеки свой ден

Джил Едуардс е дипломиран клиничен психолог, учител и водеща фигура сред авторите на духовна литература, на книги за саморазвитие, усъвършенстване и разкриване на личната сила и потенциал. Тя работи в сферата на метафизиката и енергийната психология и провежда семинарите “Да живееш с вълшебство”.