Вярата и любовта, ключ към здравето и успеха - Георги Андреев

Вярата и любовта, ключ към здравето и успеха
Автор: Георги Андреев
Обем: 160 стр.
Формат в мм.: 140х200
Издател: ИК ""
Мека подвързия
Дата на включване: 2011-03-02
Нашата цена: 7.28 лв
 

Георги Андреев в доктор по икономика. Работил е 33 години като главен експерт и началник отдел в ТД "Държавен архив" - Плевен. Автор в на актуалните за днешното време книги: "Изгубените" минути се връщат с лихва; Мениджмънт, маркетинг, за позитивното мислене и умението да сключваме сделки; За културата на хранене и хигиена на мисълта;
Правилата на живота - за природата е нас, любовта и успеха и Позитивното мислене и природата в нас, път към здравето и успеха.

Настоящата книга е предназначена за широк кръг читатели. Тя би могла да бъде повод, още веднъж да се замислим върху сложния свят на душевните си преживявания и смисъла на човешкия живот.
Съдържанието й е посветено на непреходните духовни ценности, изказани в народната мъдрост: „С вяра ще се осъществим, а с любов ще се съхраним".
В нея авторът още веднъж ни напомня, че може би най-важното в живота ни е да вярваме в успеха на добрите си начинания. Да обичаме хората и природата, от която винаги сме били неразделна част.
Тъй като физическото и духовното ни здраве са неделимо цяло, като укрепваме духът си, ние бихме могли да изградим от себе си целеустремена и хармонична личност.