Университетът Тръмп: Брандинг 101. Как да изградите най-ценния актив за всяка компания - Проф. Дон Секстън, с предговор от Доналд Тръмп

Университетът Тръмп: Брандинг 101. Как да изградите най-ценния актив за всяка компания
Автор: Проф. Дон Секстън, с предговор от Доналд Тръмп
Обем: 349 стр.
Формат в мм.: 145х215
Издател: ИК "Locus"
Твърда подвързия
Дата на включване: 2011-03-22
Нашата цена: 21.84 лв
 

Книгите от поредицата Университетът Тръмп са практични и показват основните стъпки за успешното правене на бизнес в стила на Тръмп. Всяка книга е написана от водещ експерт в дадената област и включва вдъхновяващ предговор, написан от самия Тръмп. Основните идеи са илюстрирани с реални примери от работата на Тръмп и други висши мениджъри в Trump Organization. Незаменим помощник за всеки, който иска да успее в бизнеса, без магистърска степен по бизнес администрация, книгите от поредицата дават приложими съвети, основани на единственото нещо, което читателите не могат да получат в университета по мениджмънт – опита.
В „ Брандинг 101” ще научите:

• Да изградите силна търговска марка, която увеличава продажбите и печалбата за всяка компания
• Да разберете разликата в управлението на марката на продукт и марката на услуга.
• Да направите от марката си много повече от лого или име
• Да разработите ясна позиция и бранд стратегия
• Да внушите на клиентите си посланието на марката си
• Да изберете подходящо бранд име и лого
• Да съживите изтърканата или слаба марка
• Да използвате герила брандинг
• Да изградите вашата собствена марка за развитие на кариерата ви
• Да поддържате съгласуваността в бранд имиджа
• Да разраснете марката си с времето
• Да използвате марката си, за да повишите цялостно стойността на компанията и бизнеса ви „Брандинг 101” предлага на предприемачи, маркетинг специалисти и мениджъри някои от най-мощните идеи и ефективни методи на брандинга.

Съчетавайки най-голямото име в бизнеса с уроците от водещи професори по маркетинг и брандинг експерти, този практически наръчник ви учи на брандинг от световно ниво. Дон Секстън е преподавал маркетинг в Колумбийския университет повече от четирийсет години и тук споделя безценния си опит.
Всяка глава предлага задълбочен поглед на ключови брандинг идеи и ги изследва с помощта на разбираем, неакадемичен подход, подкрепен с упражнения и примери от реалния живот. Професор Секстън обяснява всички най-ефективни брандинг стратегии, които биха били подходящи за вашия бизнес и начините за извличане на най-големи ползи.
Този единствен по рода си наръчник предлага практически съвет за всеки, който иска да увеличи присъствието си на пазара. Взета самостоятелно като четиво за брандинга или разгледана в контекста на поредицата Университетът Тръмп Брандинг 101 ви дава цялата необходима информация и стратегия за успешното изграждане на търговска марка, която клиентите няма да забравят.
Дон Секстън е професор по бизнес в Университета Колумбия и президент на компанията Arrow Group Ltd. Носител е на Наградата за отличителен принос към преподаването на Columbia Business School и е работил с много известни компании. Статиите му на тема маркетинг и брандинг са се появявали в издания като Harvard Business Review и Journal of Marketing и често е цитиран в медии като New York Times и Business Week. Също така е автор на „Университетът Тръмп Маркетинг 101”.