Повече от Строго секретно. Разкриване на загадките на дигиталната епоха - Джим Марс

Повече от Строго секретно. Разкриване на загадките на дигиталната епоха
Автор: Джим Марс
Обем: 262 стр.
Формат в мм.: 165х235
Издател: ИК "Дилок"
Мека подвързия
Дата на включване: 2011-03-22
Нашата цена: 15.47 лв
 

Това, което не знаете, МОЖЕ да ви навреди.
Може да сте най-интелигентният човек на света, но ако боравите с невярна или непълна информация, е изключено да стигнете до истинно и правилно заключение, по който и да било въпрос.
Освен това човек е като в небрано лозе, когато в дадена ситуация се изправи пред нова и непозната информация. Затова ви се иска да знаете колкото се може повече по широк набор от теми. А в Дигиталната епоха по интернет вървят най-интригуващите теми.
Май казвате, че искате да узнаете всичко за мистериите и конспирациите, за които чувате, обаче не ви се ще цял живот да се ровите из прашолясали книги или часове наред да сърфирате в мрежата?
Ето я книгата за вас.

AboveTopSeecret.com е един от най-посещаваните сайтове за хората, които се интересуват от теми в алтернативни области на познанието като конспирации, НЛО, тайни общества, политически скандали, новият световен ред, възходът на тероризма, химическите следи в небето над нас, невъобразимата мощ на частна институция като Федералния резерв, мистерията около 2012 година, бъдещето на човечеството и т.н.