Тестови задачи. Български език и литература, Математика, Човекът и обществото, Човекът и природата. Подготовка за външно оценяване 4. клас - Татяна Борисова и колектив

Тестови задачи. Български език и литература, Математика, Човекът и обществото, Човекът и природата. Подготовка за външно оценяване 4. клас
Автор: Татяна Борисова и колектив
Обем: 100 стр.
Формат в мм.: 200х260
Издател: ИК "Булвест 2000"
Мека подвързия
Дата на включване: 2011-05-03
Нашата цена: 6.83 лв
 

Книгата не е в наличност
Изданието е предназначено за подготовка на четвъртокласниците за писмените изпитвания при външно оценяване за установяване на постигнатите резултати от обучението им до 4. клас.
Помагалото е разделено на четири части, по една за всеки учебен предмет, включен в писмените изпитвания - български език и литература, математика, човекът и обществото и човекът и природата. В отделните части са предложени по 10 теста, които са разработени по формата на използвания от МОН модел.
За учебните предмети математика, човекът и обществото и човекът и природата тестовете включват по 20 въпроса. По-различен е моделът по български език и литература – всеки тест по този учебен предмет включва 15 тестови задачи и текст за диктовка.
В края на всяка част от помагалото са дадени ключове с верните отговори, което ще помогне на четвъртокласниците сами да оценят постиженията си и ако е нужно, да коригират знанията си. В частта по български език и литература са приложени и текстове за диктовка.