Секретните документи на НАСА - Ник Редфърн

Секретните документи на НАСА
Автор: Ник Редфърн
Обем: 214 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "НСМ Медиа"
Мека подвързия
Дата на включване: 2011-05-16
Нашата цена: 11.83 лв
 

Откакто е създадена през 1958 г., НАСА е обвинявана в какви ли не грехове и конспирации. Периметърът на обвиненията е шокиращ: безконтролна власт; неограничен бюджет; разработки, основани върху извънземни технологии; мъртви пришълци и смъртоносни вируси, съхранявани в специални камери; трагичните инциденти с космическите совалки "Чалънджър" и "Кълъмбия". Обвиненията стават все по-яростни, защото в спецзоната на НАСА и "Досиетата Х" действат законите на мафията - всеки служител с достъп до лабораториите на Агенцията, който проговори, рискува живота си.

Казват, че митовете около НАСА се подклаждат от загадката - сами ли сме във Вселената? Същинският въпрос обаче е - има ли науката нужда от религия? Или религията се нуждае от повече азбука?

Ник Редфърн е убеден, че човечеството е пред прага на нова епоха, че в най-скоро време НАСА ще оповести тайните, които съхранява над 50 години. Защото през 2008 г. Ватиканът, макар и дискретно, заяви, че извънземните форми на живот не противоречат на християнската религия.