Тибетски загадки. Първа експедиция до Хималаите по следите на Вълшебния камък - Рушел Блаво, Мишел Месинг

Тибетски загадки. Първа експедиция до Хималаите по следите на Вълшебния камък
Автор: Рушел Блаво, Мишел Месинг
Обем: 152 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "НСМ Медиа"
Мека подвързия
Дата на включване: 2011-06-03
Нашата цена: 9.10 лв
 

Рушел Блаво е един от най-известните лечители в Русия, познат у нас с книгата си „Огненото кълбо”. В нея той разказва и за срещите си със Сай Баба, който преди месец се пресели в отвъдните измерения на Вселената. Мишел Месинг е племенник на знаменития ясновидец Волф Месинг. Другите участници в експедицията са Настя Ветрова, журналист от Петербург, и Георгий Петрович, о.з. полковник от КГБ, изпълнявал секретни мисии, свързани с аномални явления.

Вярвате ли в приказки? Или в песента на звездите? Авторите ни предлагат една история, която е в пълно съзвучие с духа на Изтока – родината на чудесата и мистериите. Тя започва така – метеоритни камъни, които от векове се съхраняват в тибетски манастири, излъчват лечебна музика и удължават човешкия живот, но са изключително опасни, ако се използват ежедневно.
Вярвате ли в подобни приказки? Те са като магнит за авантюристи от всякакъв калибър. Не бързайте обаче с отговора, за да не изпаднете в положението на Ватикана, когато анатемосва Джордано Бруно и Николай Коперник.