Продавач на мечти - Аугусто Кури

Продавач на мечти
Автор: Аугусто Кури
Обем: 240 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Ера"
Мека подвързия
Дата на включване: 2011-06-17
Нашата цена: 10.92 лв
 

С мъдростта на „Алхимикът”
Вдъхновяваща като „Проницателят”

Вълнуваща приказка за мистериозен мъж, който ни убеждава да търсим най-важното: щастието, стаено дълбоко в душите ни!

Отчаян човек заплашва да скочи от покрива на висока сграда. Един странник го спасява от смъртта. Никой не знае откъде се появява загадъчният непознат, неговото име или житейска история. Той притежава необикновена дързост и крие много тайни. Нищо не контролира думите и действията му освен собственото му съзнание.
Той е продавач на мечти...
Мисията му е да убеди хората да обичат живота и да ги освободи от робството на рутината. Необикновените му идеи привличат последователи и го поставят в центъра на медийното внимание. Дали той е мъдрец или луд?
„Продавач на мечти” ще ви накара да плачете и да се смеете, но най-важното е, че ще ви представи нов вълнуващ поглед върху живота.
С мъдростта на посланието си тази история ни помага да преодолеем ограниченията на предразсъдъците и да ценим тези, които обичаме. Романът ни насърчава да не се боим, а да се изправим пред страховете си и да преследваме мечтите си!

Аугусто Кури е психиатър, писател, психотерапевт и учен. Книгите му са публикувани в над 50 страни, а само в Бразилия са продадени над 15 млн. копия от тях.