Безценният живот на Скот Пилгрим. Книга 1. Графичен роман - Браян Лий О"Мали

Безценният живот на Скот Пилгрим. Книга 1. Графичен роман
Автор: Браян Лий О"Мали
Обем: 168 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Екслибрис"
Мека подвързия
Дата на включване: 2011-06-10
Нашата цена: 9.10 лв
 

Скот Пилгрим си живее идеално - на 23 е, свири в рок група, "търси си работа" и излиза със сладка гимназистка. Всичко е просто супер, преди побъркващата и опасно отракана куриерка на "Амазон" Рамона Флауърс да започне да кръстосва сънищата му и да го подминава на купони. Само че пътят към сърцето на госпожица Флауърс не е покрит с цветя и рози - между Скот и истинското щастие стоят седемте зли бивши гаджета на Рамона.

Дали Скот ще победи лошите и ще спечели момичето, без да съсипе може би незначителния си, но все пак безценнен живот?

ЩЕ СЕ СМЕЕТЕ И ЩЕ ПЛАЧЕТЕ. ТОВА Е СКОТ ПИЛИГРИМ. ТОВА Е ТВОЯТ ЖИВОТ.

Браян Лий О"Мали е канадски художник на комикси, но освен това създава и авторска музика под псевдонима Kupek. Родителите му са корейка и френски канадец, а съпругата му също е художник на комикси. Преди издаването на първия му графичен роман Lost at Sea през 2003, О"Мали се занимава с типографията на много от изданията на Oni Press.
Браян Лий О"Мали рисува комикси за себе си и останалите от най-ранна детска възраст. Те се превръщат в негово призвание, когато осъзнава, че са единственото му постоянно занимание, за разлика от многото изоставени (колеж, работа, приятели, да спре да бъде нърд, да спре да не бъде нърд и т.н.).