Наци Интернешънъл. Нацисткият следвоенен план за контролиране на световете на науката, финансите, космоса и конфликта - Джоузеф Фарел

Наци Интернешънъл. Нацисткият следвоенен план за контролиране на световете на науката, финансите, космоса и конфликта
Автор: Джоузеф Фарел
Обем: 400 стр.
Формат в мм.: 165х240
Издател: ИК "Дилок"
Мека подвързия
Дата на включване: 2011-06-17
Нашата цена: 19.11 лв
 

Властовата база на нацистите не е изличена във Втората световна война!

В тази книга получилият образованието си в Оксфорд физик и историк Джоузеф П. Фарел продължава поредицата си от експозета за тайните нацистки дейности, имаща статус на бестселър. Тук ще научите — в най-дребни детайли — как нацистите са оцелели от Втората световна война и са се ангажирали в следвоенни манипулации на различни производствени технологии, икономики и цели държави!

Фарел разкрива предвоенните корпоративни партньорства между нацистите и предприятия в САЩ, включително някои, контролирани от семейство Буш. Придвижва се към капитулиралата нацистка Германия и излага в подробности евакуационните планове на германците, които — изумително — включват пресъздаването на огромна нацистка Германия в Южна Америка! Този все още малко известен, но изумителен план е реализиран с помощта не на друг, а на Хуан Перон, „И. Г. Фарбен" и Мартин Борман. След това Фарел разкрива нацисткото проникване в мюсюлманския свят, включително ролята на Вилхелм Фос и Ото Скорцени в Египет по време на управлението на Гамал Абдел Насър.

Фарел разкрива нацистката ръка в развитието и контрола на нови енергийни технологии, включително проектът за ядрен синтез Барилоче, „Плазматор" на д-р Фило Фарнсуърт и работата на д-р Николай Козирев. Накрая той изобличава желанието на нацистите да контролират Космоса и изследва връзката им с НАСА. Включено е пленително и отварящо очите представяне на езотеричното значение на „Мишън Патчис" на НАСА.

Добре документирано разглеждане на изумителни, малко известни факти!