Изцеление с енергия. Пълно ръководство за практически лечебни техники - Стар Фуентес

Изцеление с енергия. Пълно ръководство за практически лечебни техники
Автор: Стар Фуентес
Обем: 221 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Монт"
Мека подвързия
Дата на включване: 2011-07-15
Нашата цена: 7.28 лв
 

„Лечителката е създала програма, която развива способностите на учениците й. Да направи познанията си достояние на всички е проява на благородство и жест, която ще помогне на мнозина да развият лечителските си способности."
Стивън Халпърн, композитор, артист, изследовател и лечител, който използва изцелителните свойства на звука.

В тази книга, с изключително практическа полза, опитната лечителка и преподавателка Стар Фуентес описва в детайли целия изцелителен процес от начина, по който да се определи типът на лекувания, до етапите на завършването на изцелителната сесия. Новопрохождащите лечители могат без усилия да развият познанията си, а натрупалите вече известен опит да ги обогатят.

"Изцеление с енергия" съдържа над 40 илюстрирани изцелителни техники и упражнения, 140 лечебни твърдения за определени страдания и справочник с повече от 100 разбираемо обяснени термина. Достъпно предадената мъдрост обхваща понятия от физически, емоционални, ментални и духовни изцелителни методи, които могат да бъдат прилагани от всеки за самоизцеление или за обогатяване на опита си като лечител.

Книгата е невероятен източник на отговори за всеки въпрос относно изцелителния процес.

Стар Фуентес може да твори чудеса. Учила е при прочути лечители от цял свят и има над 10 000 ученици, които прилагат техниките, описани в тази книга.