Преодолей гравитацията. Изцеление отвъд границите на разума - Каролайн Мис

Преодолей гравитацията. Изцеление отвъд границите на разума
Автор: Каролайн Мис
Обем: 293 стр.
Формат в мм.: 145х210
Издател: ИК "Аратрон"
Мека подвързия
Дата на включване: 2011-07-26
Нашата цена: 11.83 лв
 

В тази книга Каролайн Мис предизвиква традиционния подход към лечението, според който ние винаги можем да намерим причини за това, което ни се случва. Всъщност не можем и не е необходимо да го правим, за да се излекуваме. Сега е време да изследваме един модел на лечение, който ни води към по-дълбоки и резултатни истини.
Въз основа на дългогодишната си практика като интуитивен лечител и духовен учител Каролайн Мис споделя истински истории на хора, смятани за “неизлечими случаи”, които като по чудо са се излекували от болестта си. Вдъхновена от тези обикновени хора, преодолели най-различни физически и психологически болести – от рак до диабет в напреднал стадий – тя се възползва от мъдростта на великите мистици, които й дават по-дълбоко разбиране за духовните основи на лечението. Основавайки се на техните учения, Каролайн въвежда модел на лечение, който се позовава на осъзнаването на връзката между нашите седем Божествени дара и седемте ни сенчести страсти.
Неразделна част от този подход на мистично изцеление е ангажиментът, който нашата душа поема, изоставяйки безплодното търсене на причина и логика и работейки в хармония с мистичните закони, които управляват целия живот. В това знание се намира ключът, който разкрива какво значи да преодолеете гравитацията на условностите и да разчупите границите на обикновеното мислене. По този начин ще осъзнаете как да сложите край на личните си страдания и да намерите кураж да изградите нов живот, изпълнен с благословии.
Тази вдъхновяваща книга ни учи, че е възможно да излекуваме себе си и другите със силата на благодатта и да станем господари на собственото си физическо, емоционално и духовно благоденствие.