Ухание на жасмин - Джуд Деверо

Ухание на жасмин
Автор: Джуд Деверо
Обем: 320 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Плеяда"
Мека подвързия
Дата на включване: 2011-07-28
Нашата цена: 11.83 лв
 

Отметна глава и той обсипа шията й с целувки. Като че ли преди бе носил маска и чак сега се разголи напълно пред нея. Струваше й се, че ще докосне непознат. Но се лъжеше. Беше същият мъж, с когото бе прекарала толкова много време. Бяха се смели и любили, бяха се скарали. А сега се върнаха там, откъдето започнаха.

Незабравимата Джуд Деверо ни връща в края на осемнайсети век. Всичко започва, когато Кей Харкорт заминава за Чарлстън да погостува на кръстника си Ти Си Конър. Младата жена е от благородно южняшко семейство, което общува само с хора от каймака на обществото. Тъкмо затова решението й да откликне на молбата на Конър е необяснимо. Какво иска от нея? На път за поредния бал да му помогне да освободи един затворник, шотландеца Алекс Макдауъл. Алекс е емигрант, който се е издигнал с цената на много усилия. Той мисли, че има много приятели в Чарлстън... докато младата му съпруга е намерена мъртва на сутринта след сватбата им. Алекс знае само, че е бил упоен... всичко от първата брачна нощ му се губи.

Кей му помага да се изплъзне от затвора, обаче новината за бягството му бързо се разпространява. Тя е принудена да се предреши като момче, да се представя за брат на Алекс и от спасителка се превръща в жертва. Докато бягат от преследвачите, неочаквано помежду им пламва любов. Само че бъдещето не изглежда розово за двамата влюбени. Единствената им надежда е да разберат кой е виновен за смъртта на младоженката и да започнат на чисто.