Чисто блаженство. Изкуството да живееш в новото време - Джил Едуардс

Чисто блаженство. Изкуството да живееш в новото време
Автор: Джил Едуардс
Обем: 272 стр.
Формат в мм.: 145х210
Издател: ИК "Аратрон"
Мека подвързия
Дата на включване: 2011-08-15
Нашата цена: 10.92 лв
 

“Чисто блаженство” е книга, която определя и формулира духа на нашия XXI век. Написана от известната авторка на духовна литература, Джил Едуардс, книгата ни помага да се избавим от стреса, заетостта и ограниченията на забързаното ежедневие и да открием безгрижието, радостта и творчеството в нашия живот.

От нея ще научите как:

* Да се потапяте в своята вътрешна мъдрост
* Да бъдете по-съзидателни и продуктивни
* Да осъществите своята висша цел
* Да достигнете върховия си потенциал
* Да се наслаждавате на простите радости на живота
* Да откриете вътрешен покой

“Чисто блаженство” предлага прости и практични указания за живота в новото време. Можете да се потопите във вълшебството на всяко от тези 75 кратки напътствия, да медитирате върху тях и да им се наслаждавате. Те обхващат теми, които вълнуват всички нас: личните ни връзки, нашия вътрешен Аз, родителството, работата, богатството, здравето и дома.

Изживейте вълшебството и блаженството на всеки миг от своя живот и споделете своите Божествени дарове с хората около вас!

Джил Едуардс е дипломиран клиничен психолог, учител и водеща фигура сред авторите на духовна литература, на книги за самоусъвършенстване и разкриване на личната сила и потенциал. Тя работи в сферата на метафизиката и енергийната психология и провежда семинарите “Да живееш с вълшебство”.