Инвазия. Фантастични разкази и новели - Христо Пощаков

Инвазия. Фантастични разкази и новели
Автор: Христо Пощаков
Обем: 304 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Делакорт"
Мека подвързия
Дата на включване: 2011-08-30
Нашата цена: 10.92 лв
 

"Критиката нарича Пощаков майстор на острия сюжет."
Евгений Харитонов (Русия)

"Ако Христо Пощаков се беше родил в САЩ, неговите произведения със сигурност щяха да бъдат култови измежду продаваните на запад."
Рафаел Галан (Испания)

"Богатство на идеи, лекота на писане и вродено чувство за хумор – Пощаков притежава дарби, за които всеки фантаст мечтае."
Емануел Икономов

"Читателите ще срещнат с един познат Христо Пощаков, който продължава своите творчески търсения, и с един нов Христо Пощаков, винаги способен да изненада и да достави радост с откритията си."
Георги Величков

Христо Пощаков е роден през 1944 г. По професия е машинен инженер, досега е издал девет книги в областта на фантастиката, от които пет са издадени в чужбина. Сега е преводач на свободна практика. Между по-известните му книги се открояват романите "Приключения в Дарвил", "Нашествието на грухилите", "Меч, мощ и магия", "Завладяването на Америка" и сборниците с разкази "Дежурство на Титан" и "Генератор на реалности". Превеждан е в редица държави по света. В новата си книга се представя с разкази и новели, обединени от идеята на научната фантастика, той е един от най-издаваните наши фантасти зад граница.