Силата на приятелството в интернет. Потенциалът на социалните мрежи за създаване на приятелски контакти и развитието на бизнес - Амбър Мак

Силата на приятелството в интернет. Потенциалът на социалните мрежи за създаване на приятелски контакти и развитието на бизнес
Автор: Амбър Мак
Обем: 160 стр.
Формат в мм.: 165х235
Издател: ИК "Велес"
Мека подвързия
Дата на включване: 2011-09-12
Нашата цена: 13.65 лв
 

Амбър Мак може да е технически грамотен уеблър, популярен водещ на телевизионни предавания и видео подкастове, както и търсен консултант и говорител, но ако попитате нея самата каква е стратегията й за успех, ще ви отговори, че просто се опитва да бъде добър приятел.

Когато става въпрос за социална медия - независимо дали за Facebook, Twitter или за най-новия видеоблок - средствата се развиват бързо, правилата се променят стремглаво, а технологиите - колкото по-лъскави и подобрени стават с времето, толкова по-сложни изглеждат. Но не би трябвало да е трудно, нито скъпо, да направите така, че социалната медия да работи да вашата компания. В това компактно и вещо написано ръководство Амбър Мак ще ви покаже как ефективно да впрегнете потенциала на интернет пространството, за да развиете своя бизнес.

Тайната: мисли за членовете на аудиторията си като за приятели и се отнасяй към тях като към такива. Подходът, който Амбър Мак предлага, се изразява в изграждането на искрени взаимоотношения, основани на взаимно уважение, подкрепа и помощ. Макар че може би никога няма да се срещнете на живо с някои от интернет приятелите си, те все пак очакват от вас да следвате установените норми на приятелството: да бъдете естествени, да създавате пълноценни контакти, да изслушвате събеседниците си. И никога да не лъжете приятелите си! Същите правила важат и когато утвърждавате някакъв бранд в интернет.

Независимо дали сте блогър, малка фирма, авторитетна международна организация или господар на интернет пространството, Амбър Мак ще ви покаже как максимално да се възползвате от потенциала на социалните мрежи.

Книгата не съдържа абстрактни теории или сложни стратегии. Амбър Мак пише въз основа на личния си опит - тя си е създала огромна армия от фенове с помощта на социалните мрежи. Освен това си служи в актуални примери от реалния живот, за да ви даде информация, от която се нуждаете, за да си спечелите доверие в интернет и да поддържате социално значими контакти.

Амбър Мак е журналист в този нов тип мрежа, говорител и консултант. Тя е съосновател на уебагенцията MGlmedia.ca и водещ на Webnation, Girls Go Geek в Xbox Live, net@night в TWit.tv и на commandN.tv. Амбър Мак е водеща на рубрики в Yahoo!, MSN и American Express, работила е с Тони Робинс, Discovery Cannel и Microsoft. Живее в Канада.

"Като малцина, равни на нея, Амбър винаги е демонстрирала и продължава да демонстрира страстно проникновение в непрекъснато променящата се материя на социалните мрежи."
Стив Чен, съосновател на You Tube