Епохата на безсмъртието - Димитър Божанов

Епохата на безсмъртието
Автор: Димитър Божанов
Обем: 256 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Бард"
Мека подвързия
Дата на включване: 2011-09-20
Нашата цена: 12.96 лв
 

„Епохата на безсмъртието” е пътеводител и ключ към следващото интелектуално и духовно ниво за всички търсещи умове. Ако вече сте минали през „Селестинското пророчество”, „Тайната”, „Метатайната”, „Законът за привличането”, „Разговори с Бога” или „Кафе за събуждане”, може би наистина сте готови да направите тази смела крачка.
В разгара сме на най-голямата криза в писаната ни история. Крахът е финансов, политически и, което е най-страшното, личностен. Има обективни причини за тази ситуация. За радост, вече разполагаме с решението. То е известно от хиляди години на отбрана група хора. Днес моментът е назрял да проумеем това решение и да го използваме, преди да е станало твърде късно.

Разкрийте тайните на мистично учение, пазено от хорските погледи в продължение на векове. Научете кой се крие зад историческия персонаж на Исус Христос и се сдобийте с кода на безсмъртието и неограничената наслада, зашифрован в Библията. Потопете се в познанието за смисъла на вашия живот.
Узнайте истината за произхода на световните религии. Разкрийте причините за безсилието на съвременната наука да отговори на най-големите въпроси и да реши най-сериозните проблеми. Изправете се очи в очи с истинската природа и идентичност на човешките същества.