Дестина - Мине Г. Къръкканат

Дестина
Автор: Мине Г. Къръкканат
Обем: 204 стр.
Формат в мм.: 125х200
Издател: ИК "Унискорп"
Мека подвързия
Дата на включване: 2011-09-27
Нашата цена: 10.92 лв
 

История, легенди, научна фантастика, шпионаж и невероятни археологически разкрития свързват красивата Дестина със задкулисните битки за Нови Рим.

Константин Велики създава Константинопол като подарък за християните. Векове наред обаче го владеят мюсюлмани. Има ли нещо общо между съдбата и управлението на Константин Велики и Сюлейман Великолепни? Как днес могат да се открият техни наследници? Дали пък потомък на Киевския княз Владимир няма да се окаже единственият и неоспорим кандидат за патриарх на Нови Рим? Кой ще е следващият негов владетел?
Въпросите са много, отговорите трудни, а сблъсъкът на интереси – смъртоносен. Велики сили се изправят една срещу друга, обединяват се и се противопоставят, включват най-опитните си агенти и интелектуален потенциал, за да владеят Нови Рим.
Разкритията при археологически разкопки в Обединена република Кипър, връщане в далечното минало чрез имплантиран чип, нови висши технологии, световен шпионаж и тайнствената Дестина изкарват на бял свят много факти. Истината рано или късно излиза наяве.

Мине Г. Къръкканат е турска журналистка и писателка, родена в Анкара. Завършва френската гимназия в Истанбул, социология и изкуства в Истанбулския университет. Работи като чуждестранен кореспондент за най-известните турски ежедневници. Сътрудничи на френската TV5. Автор е на осем книги, две от които са преведени на френски език. Произведенията й се радват на изключителен успех в Турция.