Красиви без скалпел. Естетична медицина за всички - Д-р Борислав Кирчев

Красиви без скалпел. Естетична медицина за всички
Автор: Д-р Борислав Кирчев
Обем: 144 стр.
Формат в мм.: 145х210
Издател: ИК "Ракурси"
Мека подвързия
Дата на включване: 2011-09-30
Нашата цена: 7.28 лв
 

Д-р Борислав Кирчев е специалист гинеколог, с богат международен опит. Работи в Марсилия - Франция, Тунис, Банкок - Тайланд, Хонг Конг. Един от създателите на карбокситерапията и метода на самовъзстановяване "self regeneration". Съосновател на Френската асоциация по карбокситерапия и "self regeneration" в Източна Европа. Създател е на първата клиника по мезотерапия в Източна Европа, София. Особена популярност получава с участието си в телевизионното предаване "На кафе", чрез което прави широкодостъпни новите методи в естетичната медицина.

Естетичната медицина съчетава богат опит, актуална информация, съвършена техника и виртуозна сръчност. Този факт е известен и на непосветените. Изкуството на лекаря се състои в съчетаване на индивидуален подход към всеки пациент и избора на подходяща техника. Тази книга ще ви помогне да направите най-подходящия за вас избор.
В книгата на д-р Кирчев се говори как да се постигне красота без скалпел. Скалпелът е граница между желанието за разхубавяване и страха от болката, затова е добре да се избягва, когато е възможно. Как да постигнем ефект на пластична операция без него - вижте алтернативните методи, прилагани от години с успех в естетичната медицина.
В настоящото издание е отделено специално място за мъжката естетика, което отговаря на повишения интерес към тази досега пренебрегвана област. В борбата за престиж и самоуважение двата пола вече са в конкуренция.