Секс масаж и Отвъд фасадата - Съст. Стефан Калайджиев

Секс масаж и Отвъд фасадата
Автор: Съст. Стефан Калайджиев
Обем: 79 стр.
Формат в мм.: 140х200
Издател: ИК "Хелиопол"
Мека подвързия
Дата на включване: 2011-09-30
Нашата цена: 4.55 лв
 

Книгата касае проблемите на секса и човешките искрени взаимоотношения, отвъд лицемерието на брака и църквата

Закон за проституцията или разширяване на съзнанието за мамонизма контролиращ проституцията

В настоящата книга ще разберете, каква е връзката между шлагера за леденото момиче и самката, която е топлокръвна мулатка или пък българка и прави секс по абсолютно нечовешки начин, тоест рептилоиден секс. Какъв е този секс ли? Секс, който ви приобщава и превръща в енергийни донори и ви прави зависими от парите и самия него. Проблемът е не в това, че се прави разнообразен секс, а в това, кой е този, който има интерес от тези практики, които изсмукват енергията на жената, както и на мъжа, и защо целия свещен ритуал на значението на секса е бил впрегнат в източване на енергия и злоупотреба в името на енергийната вампирска битка или пък на самото обслужване на мамона "секс - пари и пари - секс".
Съставителят на настоящата книга се надява тя да събуди интерес към бъдещи изследвания в това поле, което засега е натикано в жалкото наименование сексология, тоест наука за секса, която го познава като външност, а не енергийна дейност.

Книгата не е за масова консумация, нито пък за глупаци. А за любителите на розовите очила и литература в стил Ричард Бах и Чайката, както Луиз Хей, тя е противопоказна. За любителите на изтока, и йогистките практики, за любителите на приказките на Агни йога и Шамбала, тя е като нежен вятър, който ще им проясни истината за истинското човечество, с което експериментираха през целия 20 век.