Космическата мрежа. Пътешествията на духа - Нина Ничева

Космическата мрежа. Пътешествията на духа
Автор: Нина Ничева
Обем: 316 стр.
Формат в мм.: 145х210
Издател: ИК "Аратрон"
Мека подвързия
Дата на включване: 2011-10-18
Нашата цена: 12.74 лв
 

В тази книга Нина Ничева предлага нов поглед към процеса на ченълинга и получаването на информация от духовните нива. Тя обяснява как чрез възможностите на човешкия мозък хората могат да се включват в Глобалната паяжина на съзнанието и с помощта на духовните си сетива да “сърфират” в Космическата мрежа на Духа. Нина споделя някои свои опитности като информационен посредник и дава ценни съвети за безопасно търсене на информация в различни духовни “сайтове”, аналог на определени нива от другата реалност.
В книгата са включени техники за повторно активиране на връзката с духовните нива, съвети към тези, които искат да се свържат чрез духовните си сетива и силата на мисълта с различни представители от Семейството на Светлината, за да опознаят истинската си същност като човешки същества, които имат и космически корени.
Авторката предлага на читателите и актуална духовна информация, в която представителите на Хаторите, Плеядите, Сириус, Голямата мечка, Арктур, Обединените светове и Извисените учители разкриват причините за своя интерес към еволюцията на човечеството и на Земята. Посланията на тези същества ни припомнят някои древни истини за произхода на планетата и на човешката раса и предлагат различни духовни практики за тези, които искат да работят за каузата на Светлината, както и съвети за решаване на много от съвременните проблеми на хората, породени от начина им на живот и промените на Земята.
Информацията в тази книга ще ви вдъхнови и насочи да потърсите своите духовни истини, да намерите пътя си като работник на Светлината и да давате най-доброто от себе се за собственото си самоосъществяване и за благото на Майката Земя.