Кундалини - майката на Вселената. Какво представлява Кундалини, къде се намира, как се пробужда. Лалита Сахасранама, Хилядата имена на Богинята - Риши Сингх Гервал

Кундалини - майката на Вселената. Какво представлява Кундалини, къде се намира, как се пробужда. Лалита Сахасранама, Хилядата имена на Богинята
Автор: Риши Сингх Гервал
Обем: 196 стр.
Формат в мм.: 145х210
Издател: ИК "Шамбала"
Мека подвързия
Дата на включване: 2011-10-17
Нашата цена: 10.92 лв
 

Представяме ви една известна антология на Кундалини Йога.
Част от книгата е написано от автора и съставител Риши Сингх Гервал, повечето по-важни материали са от други автори, най-вече Артур Авалон.

От тази книга можете да научите:
* Каква е целта на йога
* Къде се намира Кундалини
* Какво представлява Кундалини и какво се случва, когато бъде събудена
* Каква е ролята на мудрите за събуждането на Кундалини
* Каква е силата на Пранаяма, Дхарана, Дхияна, Самяма и Самадхи йога за събуждането на Кундалини

От особен интерес в тази книга е преводът на Лалита Сахасранама, “Най-окултните мантри” на Богинята – знаменития текст на Шри Бхаскарарая, високо уважаван от всички търсещи, които са отдадени на Кундалини, Майката на Вселената.
Това е най-добрата джапа за усмиряване на Майката на Вселената. Всички мантри са скрити в тази джапа, изпълняваща всички желания. Болните биват излекувани само от един прочит, бедните стават богати, а страховете изчезват.

“За да получи благоволението на Майката на Вселената, за да се пречисти и да се изпълнят желанията му, човек трябва да повтори Хилядата имена.”