2012: Атлантида и маите - Франк Джоузеф

2012: Атлантида и маите
Автор: Франк Джоузеф
Обем: 304 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Милениум"
Мека подвързия
Дата на включване: 2011-10-28
Нашата цена: 6.88 лв
 

Интересът към зимното слънцестоене през 2012 година се увеличава лавинообразно с неумолимото приближаване на датата. Никога досега 21 декември не е предизвиквал такъв небивал интерес, а също така и притеснения. Съдбовният ден, обсъждан в нарастващ брой книги, вестникарски статии и телевизионни предавания, все повече приковава вниманието на аудиторията. С предстоящото събитие се свързва прогнозата за катастрофа, която ще се прояви под формата на мащабен колапс на традиционните икономически структури, както и чрез екологична нестабилност на планетата Земя.

„Научната мисъл често печели от залагането на „бомби” – а именно огласяването на идеи, които са дотолкова революционни, че една част от специалистите са възмутени, докато другата е въодушевена от възможността да се намерят дръзки решения за отколешни проблеми.”
Робърт Бейкър, „Очите на динозаврите”

Франк Джоузеф е главен редактор на списание „Ейншънт Американ” от 1993 до 2009 година. Автор е на книгите „Развитите цивилизации на праисторическа Америка“, „Гибелта на Атлантида“, „Изчезналата цивилизация на Лемурия“, „Оцелелите от Атлантида“ и „Изчезналото съкровище на цар Юба“. Настоящата книга е плод на 25-годишна изследователска дейност.