Пчела в рапана. Книга за човеци - Константин Марков

Пчела в рапана. Книга за човеци
Автор: Константин Марков
Обем: 208 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Аливго"
Мека подвързия
Дата на включване: 2011-11-23
Нашата цена: 9.10 лв
 

Не си губи времето да четеш тази книга, освен ако: не те интересува от къде са се „пръкнали“ евреите и защо те не са християни, какво откри науката вчера за връзката между скоростта на светлината, паралелните вселени и съзнанието. И още – защо София не може да се управлява като Барселона, защо безчестието „печели“ с явно превъзходство над добродетелността.

Това е най-кратката история на християнството. Има недвусмислени доказателства, че разчитането на човешкия геном и тълкуването на древните еврейски текстове Сефер Йецира дават поразителния резултат – във всяка човешка клетка е закодирано името на Бога, дадено на Мойсей от „горящата капина“. Буквите от старата еврейска азбука съвпадат с първите букви на елементите от нашето ДНК. Защо Бог е изпратил Христос да промени завета – от меча даден на богоизбрания народ до „обърни и другата буза“. Възможно ли е меровингите да са генетични наследници на Иисус?

Само специалистите знаят повече за сътворението и края на света в точката на сингулярност. Холографската природа прави възможно информация да достига на мига до безкрайно отдалечени обекти. А възможностите на съзнанието се очертават като нова парадигма за настоящето и бъдещо духовно развитие. И днес лечители успяват да фокусират съзнанието си зад точката на оздравяването при нелечими болести.

Вселената се разширява с огромна скорост, както се увеличава и населението на земята. Човечеството нараства, а човеците намаляват. Дано не е по спиралата на Фибоначи!

Имаме шанс да открием навреме „златното сечение“ на сътрудничеството.

Всичко това умесено със сладки приказки за приказни места в Испания.