Отключи паметта си: Запомни всичко! - Станислав Мюлер

Отключи паметта си: Запомни всичко!
Автор: Станислав Мюлер
Обем: 176 стр.
Формат в мм.: 145х215
Издател: ИК "Асеневци"
Мека подвързия
Дата на включване: 2011-11-23
Нашата цена: 12.60 лв
 

Технологиите за ефективно мислене и суперпамет ни позволяват не само да подобрим паметта си, но и да оптимизираме мисленето, да разберем същността на много процеси и явления, които ни се случват в живота. Искате да помните по-лесно, повече и за по-дълго? Искате да разберете какво пречи на вашето израстване? Искате да намерите оптимални алгоритми за успешен и щастлив живот? На вашите услуги са технологиите на новото хилядолетие!
В тази книга ще намерите принципно нова технология за развитие на паметта. Ефективността на този метод е толкова висока, че само след 30 минути встъпително обучение спомнянето на дадена информация се подобрява почти двойно!

Станислав Мюлер е виден практикуващ психолог, доктор на педагогическите науки, ръководител на центъра за интелектуално развитие „Град на таланти”, главен редактор на списание „Успех за всички”. Автор е на десетки книги и статии по въпросите на най-новите прогресивни методи за интелектуално саморазвитие, развиване на мисленето, иновативните методи за обучение, възпитание, практическата психология и здравословния начин на живот.