Камасутра за оратора. 10 глави за това как да получаваме и доставяме максимално удоволствие, когато говорим пред публика - Радислав Гандапас

Камасутра за оратора. 10 глави за това как да получаваме и доставяме максимално удоволствие, когато говорим пред публика
Автор: Радислав Гандапас
Обем: 208 стр.
Формат в мм.: 145х215
Издател: ИК "Асеневци"
Мека подвързия
Дата на включване: 2011-11-23
Нашата цена: 14.38 лв
 

Умението да общуваме с хората е определящ фактор за успех в обществото. Способността да убеждаваме с думи неизменно влияе върху кариерата в политиката, бизнеса, правото и още много други сфери от обществения живот. На повечето от нас често се налага да говорим пред публика. Стараем се да получим благоразположението и да се харесаме на слушателите, за да ги убедим да се съгласят с нашето мнение, да приемат съответното решение, доклад, презентация.
Въпреки че за силата на ораторското изкуство се знае от древността, малцина са тези, които умело го владеят. За повечето хора, без значение от пол, възраст, длъжност или опит, говоренето пред публика е кошмар. Перспективата да излезем пред аудиторията и да говорим ни лишава от сън и покой. А не трябва да е така!
Възможно ли е да престанем да се страхуваме от публичното говорене и да започнем да получаваме удоволствие от него? Може! Известният майстор на словото и бизнес инструктор Радислав Гандапас ни помага за това. Авторът на тази книга вече повече от десет години успешно провежда обучения и семинари по ораторско майсторство. В настоящото издание той е поместил най-ценното от своя опит.
В тази книга Радислав Гандапас разглежда въпроси като потискане на вълнението и притеснението, структура на речта, привличане и задържане на вниманието на публиката, зрителeн контакт, моторика, предварителна подготовка на текста, правилна стойка, работа с микрофон и още много други.
От изданието ще научим как се подготвя успешно представяне, как се правят максимално ефективни презентации, как се овладява времето, как се управляват емоциите на слушателите и как се предизвикват нужните реакции в аудиторията. Ще придобием увереност и не на последно място – ще се научим да постигаме целта на говоренето.
Тук ще намерим и отговорите на 110 реални въпроса, свързани с техниката на публичните изказвания. Тези въпроси са подбрани лично от автора измежду многото, на които е трябвало да отговаря по време на своите семинари и обучения.

Книгата е особено подходяща за мениджъри, ръководители на екипи, журналисти, управители на фирми и организации, преподаватели, общественици, адвокати, политици, редактори, както и на всички, които се реализират в сфери, свързани с необходимостта от често излизане пред аудитория. Книгата ще бъде полезна и на онези, които искат да престанат да се страхуват от публичното говорене и искат да започнат да се наслаждават на този процес.

Радислав Гандапас е един от най-известните и популярни руски бизнес инструктори, авторитет по въпросите на комуникацията и публичните изяви, признат майстор на словото и увлекателен разказвач. Автор е на оригинални обучения, семинари и учебни видеокурсове по ораторско изкуство, психология на бизнеса, имидж технологии.
Автор е на книгите „Презентационен конструктор”, „101 съвета за оратора”, на многобройни статии по въпросите на публичните изяви, фирмената култура и лидерството.
Радислав Гандапас консултира политически и обществени дейци, топ мениджъри на големи руски и международни компании. Сред клиентите му са депутати от Държавната дума на РФ и Върховната рада на Украйна. Два пъти е удостояван със званието „Най-популярен инструктор на годината в Русия”. От 2004 година е съсобственик и водещ инструктор на компанията „Ораторика”. Личния сайт на автора може да намерите на адрес: www.radislavgandapas.com