Училище за вълшебства и други истории - Михаел Енде, оригиналните илюстрации на Регина Кен

Училище за вълшебства и други истории
Автор: Михаел Енде, оригиналните илюстрации на Регина Кен
Обем: 264 стр.
Формат в мм.: 165х215
Издател: ИК "Дамян Яков"
Мека подвързия
Дата на включване: 2011-11-28
Нашата цена: 8.92 лв
 

Михаел Енде е сред най-известните разказвачи на приказни истории. Повече от половин век неговите писани фантазии се четат от деца и възрастни. Книгите му са преведени на повече от 40 езика, от тях са продадени над 20 млн. копия по света. Този мъдър човек завинаги остава с душа на дете и пише своите безкрайни истории, пълни с фантазия, смях и истински вълшебства.

За това как да омагьосвате и как да разберете кои са истинските ви желания ще научите от книгата „Училище за вълшебства и други истории”. В нея има и уроци по летене: по време на излитане да се диша в определен ритъм, след това за секунди да се задържи дишането, да се повдигнат лактите и с няколко „размаха на крилете” да се откъснем от земята.

Жителите на Страната на сбъднатите желания отказват да развиват масов туризъм. Трябва лично да си поканен, за да идеш там. И ето тази веселошеметна и чудатознателна книговорителница е покана за всеки умен плетиплетковец!
Остави фантазията си да избухне и да те спаси от целия тоз родителоучителски скукотормоз! Ще участваш в такива шантавостранни пътешествия и произшествия, че после трудно ще се приземиш и сдобриш с нормалния свят.