Тийн реалити - Джен Калонита

Тийн реалити
Автор: Джен Калонита
Обем: 272 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Пан"
Мека подвързия
Дата на включване: 2011-11-29
Нашата цена: 9.01 лв
 

Те са Чарли, Кейрън, Брук и Хейли.
Те са на шестнадесет години и са най-добри приятелки. Те са непосредствени, чаровни и много секси. Те са избрани да участват в собствено телевизионно реалити шоу. “Ще бъдете най-големият хит” ­– убеждават ги от телевизията. Но едно е представата за бляскаво шоу, а друго е да станеш част от телевизионната машина. Съвсем скоро четирите приятелки загубват правото си на личен живот – камерите ги преследват навсякъде, а продуцентите гонят единствено скандала, без да се интересуват кое е истина и кое – лъжа. Ще успеят ли момичетата да запазят своето приятелство? Опиянена от славата, Брук иска цялото екранно време за себе си. А когато рейтингът на Кейрън спада, тя е изхвърлена грубо от сценария, а така – и от приятелската група...
Щом осъзнава истинската цена да бъдеш част от шоуто, Чарли измисля перфектен план как да накара студиото и зрителите да се сблъскат с реалността.
Защото истинските приятели не изоставят приятелите си само и само да направят шоу за публиката и да станат телевизионни звезди.