Йога на дишането и движението + DVD. Тибетският път да събудиш свещеното си тяло - Тензин Уангял Римпоче

Йога на дишането и движението + DVD. Тибетският път да събудиш свещеното си тяло
Автор: Тензин Уангял Римпоче
Обем: 184 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Изток-Запад"
Мека подвързия
Дата на включване: 2011-12-06
Нашата цена: 12.74 лв
 

Към книгата има и безплатен субтитиран дивиди диск с упражнения, изпълнени от автора!

В тази книга учителят Тензин Уангял Римпоче ни запознава с древното изкуство на тибетските дихателни и двигателни упражнения. На ясен, достъпен език той очертава теорията и практиката на две мощни медитативни техники – деветте изчистващи дихания и движенията ца лунг, – които могат да ви помогнат да промените отношението си към самия вас, към другите и към света.

Простите методи, изложени в книгата и придружаващото я дивиди, се фокусират върху изчистването и отварянето на енергийните центрове, което позволява развитие на естествените човешки качества любов, състрадание, радост и невъзмутимост.

* Когато надмогнем тъгата, ще се прояви радостта.
* Когато победим гнева, ще открием любовта.
* Когато се справим с предубежденията си, ще постигнем невъзмутимостта.
* Когато станем добри, идва и състраданието.

Тези практики, които се фокусират едновременно върху духа и дишането - като в същото време се изпълняват определени движения, - ще ви помогнат да откриете мъдростта и потенциала си.

Тензин Уангял Римпоче е основател и духовен управител на Института Лигминча, съхраняващ древните учения, изкуства, науки, език и литература на Тибет и Шанг Шунг, древното царство, свързано с традицията на Бон. Той е високоуважаван учител в цял свят, автор на вече издадените у нас „Тибетска йога на съновиденията и съня” и „Тибетско лечение с енергия и светлина”.