Свещеното търсене. Послания за надежда и вдъхновение от архангел Михаил - Рона Хърман

Свещеното търсене. Послания за надежда и вдъхновение от архангел Михаил
Автор: Рона Хърман
Обем: 317 стр.
Формат в мм.: 145х215
Издател: ИК "Аратрон"
Мека подвързия
Дата на включване: 2011-12-19
Нашата цена: 12.74 лв
 

“Възлюбени майстори, всички вие преминавате бързо през разпилените останки на своята стара реалност и навлизате в един по-ясно определен живот с нови извисени възгледи, а много от вас вървят в предните редици на творческото съществуване. Образно казано, в едната си ръка държите съзнание и мъдрост от по-високите вибрационни нива, които сте спечелили честно в процеса на изпитването и утвърждаването на вашите новооткрити фини сетива и преживяването на различни по-малки и по-големи чудеса, които се случват в нормалния ви живот. Но заедно с това с другата ръка продължавате да се опитвате да жонглирате с бързовъртящите се деформирани мисловни форми, които преобладават в така нареченото “нормално съзнание” на човека. Вие наистина сте във вихъра на един космически танц, а ние ще се постараем да ви помогнем да намерите верния ритъм и такт, които ще ви позволят да се плъзгате елегантно и да се носите леко и безпрепятствено върху гребена на вълните на Новата епоха, носеща промяната за цялото човечество и за Земята.
Вече съм ви казвал, че великата драма, която в момента преживявате, не се отнася до светлината и мрака, доброто и злото, положителното и отрицателното, правилното и грешното, защото всяко от тези понятия притежава различни нюанси, интерпретации и нива на мисълта. Вие трябва да търсите средния път или баланса, което означава да създадете хармония между всички аспекти на своето съществуване – физическото, емоционалното, менталното и етерното тяло – за да резонират в синхрон, да се допълват и зареждат взаимно със сила.
Всички ние от Божествения свят се радваме заедно с вас и приветстваме завръщането ви към лекотата на нашата реалност. Осъзнайте и се наслаждавайте на истината, че сте любими деца на Създателя и сте обичани безкрайно.”

Аз Съм архангел Михаил