Microsoft Powerpoint 2007. Бърз курс - Пейсуърк и Пейсуърк, Биълър Бънин

Microsoft Powerpoint 2007. Бърз курс
Автор: Пейсуърк и Пейсуърк, Биълър Бънин
Обем: 288 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Duo Design"
Мека подвързия
Дата на включване: 2011-12-16
Нашата цена: 10.28 лв
 

Само за 35+ часа

Microsoft Office Powerpoint 2007 бърз курс е предназначен за потребители на Excel 2007, които разполагат с ограничено време. Тази книга е за самостоятелна работа, която стъпка по стъпка, с множество снимани екрани, прави обучението бързо и приятно. Ще научите новите възможности на най-популярната програма за електронни таблици чрез различни задачи, симулации и сценарии за употреба. Упражненията в края на всеки урок затвърждават придобитите знания и предоставят практическа възможност за прилагането им.

Предимства на изданието, Новост за това издание! Придружаващ уебсайт предоставя основни инструменти за подобряване на вашите знания за Office.

• Упражнения стъпка по стъпка следват въвеждането на всеки набор от умения, така че можете да изпробвате наученото веднага.
• Всяка практическа секция включва обобщение на командите, въпроси за преговор, допълнителни проекти и бизнес симулации.
• Карета със заглавия Знаете ли че, Интернет съвет и Важно предлагат допълнителна информация и насоки.
• Допълнителни материали и упражнения за критично мислене в края на всеки урок включват подробности за практическите проекти.