Дълбока глътка живот. 366 притчи за успеха и щастието - Алан Коен

Дълбока глътка живот. 366 притчи за успеха и щастието
Автор: Алан Коен
Обем: 376 стр.
Формат в мм.: 145х215
Издател: ИК "Дамян Яков"
Мека подвързия
Дата на включване: 2011-12-20
Нашата цена: 15.29 лв
 

„Дълбока глътка ЖИВОТ” е ДУХОВЕН ПЪТЕВОДИТЕЛ, който предлага МИНУТА ЗА РАЗМИСЪЛ за всеки ДЕН от ГОДИНАТА.

Уникалната духовна практика на Алан Коен предлага момент на чисто съзерцание за всеки нов ден, независимо дали търсите миг на спокойствие в началото на деня, или вдъхновение за презареждане в края. Медитирането ще ви отнеме само няколко минути за четене, но мъдростта, която ще усвоите, ще резонира много по-дълго.
Всяко послание включва тема, цитат, притча, основана върху истинския живот, молитва и утвърждаване. Тази книга е спътник, който ще остане с вас през целия ви живот. „Дълбока глътка ЖИВОТ” е класика, предоставяща мъдрост, която избуява всеки ден.

Алан Коен е автор на 17 изключително известни книги за духовни практики, сред които бестселърите „The Dragon Doesn"t Live Here Anymore” и „I Had It All the Time”, на многократно награждаваната „Дълбока глътка… ЖИВОТ” и на класиката в жанра „Are You as Happy as Your Dog?”. Алан е съавтор в популярната серия на „Ню Йорк таймс” „Пилешка супа за душата”. Неговите книги са преведени на 24 езика по света. Всеки месец колоната на Алан „От сърце” се публикува в 60 международни списания.

Авторът на „Селестинското пророчество” Джеймс Редфийлд нарича Алан „най-красноречивия говорител на сърцето”.