Тайните оръжия срещу човечеството - Пламен Григоров, Росица Тодорова

Тайните оръжия срещу човечеството
Автор: Пламен Григоров, Росица Тодорова
Обем: 200 стр.
Формат в мм.: 145х210
Издател: ИК "Распер"
Мека подвързия
Дата на включване: 2012-01-09
Нашата цена: 11.83 лв
 

Земетресенеия, наводнения, вулкани, свински и птичи грип, СПИН... Всичко това може да ни сполети днес благодарение на могъщите оръжия, с които разполагат някои държави и частни организации. Тази книга е само едно открехване на завесата към тайния арсенал, с който искат да зомбират, контролират, а защо не и да ликвидират човечеството. По-любознателните читатели сигурно са запознати с информациите за така наречеиния проект "Син лъч" на НАСА. Той удивително прилича на записките от "Протоколите на сионските мъдреци". Тук обаче става въпрос вече за подчиняване и контролиране на човечеството с нови технологични средства. С оръжия, които влияят директно върху съзнанието, превръщат ни в марионетки или ни убиват.
Климатичното, тектоничното, биологичното, психотронното и торсионното оръжие са само видимата част от "айсберга", тръгнал срещу човечеството. Новият световен ред предвижда "редуциране" на населението само до един милиард души. Съществуването на оръжията, за които става дума в тази книга, изправят човечеството пред огромна катастрофа. Тези оръжия могат да отключат непознати енергии, които да доведат наистина до края на света. Приказките за края на света и многобройните публикации в тази посока недвусмислено подсказват, че става въпрос за гигантска манипулация.
С помощта на описаните тук оръжия не е проблем да се предизвикат изкуствени земетресения, наводнения или да се проникне в нечий мозък. Не е проблем да му се диктуват каквито и да било информации, с които даденият индивид да бъде превърнат в "пророк". Всъщност не са ли съвременните пророци глашатаите на Новия световен ред?

Пламен Григоров