Самоизцеление. Истинската връзка между ума, тялото и душата - Рюхо Окава

Самоизцеление. Истинската връзка между ума, тялото и душата
Автор: Рюхо Окава
Обем: 144 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Фондация Хепи Сайънс"
Мека подвързия
Дата на включване: 2012-01-10
Нашата цена: 9.10 лв
 

РЮХО ОКАВА е известен японски политически и духовен водач, изключителен ясновидец и много силен медиум, основател на движението Хепи Сайънс (HAPPY SCIENCE). Опитът му като випускник на елитния Токийски университет със специалност Право и Философия, на бизнесмен със стаж в Япония и САЩ, и най-накрая, на баща на пет деца, е допринесъл още повече за богатата му житейска мъдрост и опит. А огромните му ясновидски способности и духовни знания внасят една уникална перспектива във всички негови послания.

Тялото, което имате е сбор от всичките ви помисли и емоции. Независимо дали сте правили това съзнателно или подсъзнателно, тялото ви е продукт на собственото ви ръкоделие. Ако тялото ви се разболее, това значи, че по някое време вие сте се отбили от правия път. Трябва да култивирате у себе си силно желание за промяна и след това да започнете да мислите само положително. Това е начинът да се осъществи промяната.
Трябва напълно да промените мисленето, което сте имали до този момент, като твърдо си дадете сметка, че нещата повече не могат да продължават така, че болестта може да се излекува, но за тази цел трябва да се положат усилия и да се осланяте на вярата. Светлината и способността за изцеление могат да се открият в небесния свят. Тази лечебна светлина се излива свободно върху онези, които имат вяра, и които полагат сериозни усилия, за да вървят напред.

Рюхо Окава, основател и президент на Хепи Сайънс