Мисли и забогатявай - Наполеон Хил

Мисли и забогатявай
Автор: Наполеон Хил
Обем: 288 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Изток-Запад"
Мека подвързия
Дата на включване: 2012-02-27
Нашата цена: 13.65 лв
 

Когато „Мисли и забогатявай“ се появява за пръв път през 1937 г., тя незабавно си спечелва славата на една от най-великите и вдъхновяващи книги на своето време. Tворбата на Наполеон Хил става задължително четиво за всички, които се стремят към успех в живота и кариерата си, до момента тя е продадена в над петнадесет милиона екземпляра, превръща се в пътеводител за милиони хора, решили да се отърват от бедността в епоха на депресия и да постигнат просперитет за себе си, за семействата си, а в много случаи – и за своите работодатели.

Богатството е на една ръка разстояние, никога не е късно да станете такива, каквито винаги сте мечтали, парите, славата, признанието и щастието са достъпни за всички, които са готови и решени да се сдобият с тях.
Откъде знам всичко това ли? Ще разберете, преди да сте затворили последната страница на книгата. Не познавам човек, изпитал вдъхновението от тайната, който да не е постигал забележителен успех в областта, за която е бил призван. От друга страна, не съм срещал човек, който да се е отличил или да е натрупал каквото и да е богатство, за което да си струва да се говори, без да е разполагал с тази тайна. Въз основа на тези два факта стигам до заключението, че сред знанията, необходими за нашето себеутвърждаване, тайната е много по-важна от всичко, което получаваме в хода на така нареченото си образование...

Наполеон Хил