Навлизане във вълшебството. Нов подход към всекидневния живот - Джил Едуардс

Навлизане във вълшебството. Нов подход към всекидневния живот
Автор: Джил Едуардс
Обем: 296 стр.
Формат в мм.: 145х215
Издател: ИК "Аратрон"
Мека подвързия
Дата на включване: 2012-03-07
Нашата цена: 11.83 лв
 

“Рядко съм попадал на такива възхитителни идеи, изразени толкова ясно. Джил Едуардс притежава специална дарба, уникално съкровище, което предлага на човечеството, и моята душа пее от благодарност към тази жена всеки път, когато чета нейна книга.”
Нийл Доналд Уолш, автор на “Разговори с Бога”

В тази книга Джил Едуардс, автор на бестселъра “Да живееш с вълшебство”, представя един нов и практичен подход към всекидневния живот. Чрез своята магическа комбинация от метафизика, шаманизъм и психология тя може да ни помогне да излекуваме вековното разделение между духа и материята, небето и земята, мъжкото и женското, индивидуалността и единството. Тази книга ще ви покаже как:

• Да създадете успех в живота си
• Да хармонизирате трите си вътрешни Аза
• Да разберете какво ви казва вашето тяло
• Да развиете психичните си умения
• Да откриете работата на живота си

“Навлизане във вълшебството” ще ви насърчи да преразгледате старите си убеждения и ще ви разкрие практически методи и стъпки, чрез които можете да погледнете по един нов начин, изпълнен с ведрост и любов, към реалността на днешното време.

Джил Едуардс е квалифициран клиничен психолог, учител и водеща фигура сред авторите на духовна литература, на книги за самоусъвършенстване и разкриване на личната сила и потенциал. Тя работи в сферата на метафизиката, шаманизма и енергийната психология и провежда семинарите “Да живееш с вълшебство”.