В мрежата: ръководство за блестяща кариера - Тамара Ериксън

В мрежата: ръководство за блестяща кариера
Автор: Тамара Ериксън
Обем: 272 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Изток-Запад"
Мека подвързия
Дата на включване: 2012-03-19
Нашата цена: 12.74 лв
 

Като първото израснало в дигитален свят поколение, вие сте неустоима творческа сила, сблъскваща се с неподвижен предмет – традиционните начини на работа. Тази прекрасна книга ви дава неоценими съвети за това как да оцелеете, да процъфтявате и да промените начините, по които се върши работата. Тя е вашият учебник по успех.
Дон Тапскот, съавтор на Wikinomics

Пригответе се наистина да влезете в мрежата – да използвате уникалните си способности, за да се свържете с изменящия се бизнес свят и да се ангажирате професионално с хората около вас. Това не е просто ръководство за развитие; книгата иска да ви научи как да използвате ефективно влиянието си на работното място. Разказва ви как да извличате информация от хората около вас, за да направите важен избор за кариерата си. Опитва се да разбере защо вашето поколение толкова различно и как можете да използвате това в своя полза. Съветва ви и как да се справите със слабостите, които все пак притежавате, за да можете да общувате и работите ефикасно.

Проучванията на Тамара Ериксън за мястото на различните поколения на работното място са стабилна основа за сериозните и солидни открития в тази книга. Разбирането на уникалните демографски и поведенчески характеристики на т. нар. Поколение Y е ключът към предложения от Ериксън начин за изграждане на кариера стъпка по стъпка и в съзвучие с отношението ви към семейството, финансите и начина на живот, както и със собствените ви индивидуални амбиции, претенции и цели!