Отключи ума си: Стани гений! Технологии за супермислене и суперпамет - Станислав Мюлер

Отключи ума си: Стани гений! Технологии за супермислене и суперпамет
Автор: Станислав Мюлер
Обем: 176 стр.
Формат в мм.: 145х215
Издател: ИК "Асеневци"
Мека подвързия
Дата на включване: 2012-03-28
Нашата цена: 12.60 лв
 

Човешкият ум може да научи всичко. Въпросът е само във времето, коeто ще му бъде нужно за това - на някои им трябват само няколко часа, за да усвоят нещо ново, а на други за същото няма да им стигне и една година.

Защо?

Тайната се крие в степента на използване на мозъка. При нормално ниво на обучаемост човек използва около 3-5% от клетките на главния мозък. Ако този процент е по-голям, то човек усвоява нещата значително по-бързо. Талантливите хора използват около 10% от мозъчните си клетки. Как можем и ние да постигнем това? И доколко е възможно?
Оказва се, че всеки може да стане гений! Това е възможно с използване на най-новите технологии за активизиране на мозъка и управление на процесите на мисленето. Методът на Станислав Мюлер позволява на всеки желаещ, независимо от нивото му на хипнабилност, възрастта или други фактори да премине в така нареченото „състояние на свръхобучаемост“.

Живеем в третото хилядолетие. Времето на свръхзвуковите скорости и междупланетните полети ни дава нови възможности за развитие на човешкия ум. Ум, от който зависи абсолютно всичко!