По пътя на спиралата. Техники за лечение и духовно развитие /Допълнено и разширено издание/ - Нина Ничева

По пътя на спиралата. Техники за лечение и духовно развитие /Допълнено и разширено издание/
Автор: Нина Ничева
Обем: 312 стр.
Формат в мм.: 145х215
Издател: ИК "Аратрон"
Мека подвързия
Дата на включване: 2012-04-26
Нашата цена: 12.74 лв
 

Тази книга може да се приеме като продължение на темите, представени в получилата широка популярност книга на Нина Ничева “Подкрепа от небето”. Тя дава по-пълна и разширена гледна точка за същността на светците, ангелите, архангелите и ролята им в нашия живот. Авторката предлага съвети как да се научите да работите с тяхната енергия, за да опознаете себе си и да решите някои от проблемите си, свързани със здравето, взаимоотношенията, семейството, финансите и други, като се обръщате за съвет и помощ към духовния свят. За хората, които се интересуват от силата на числата, са дадени специални формули-ключове към техните егрегори. Ще разберете как да създадете и задействате вибрационен числов ред, който да ви помогне да опознаете себе си. Включени са и различни универсални молитви, формули и съвети, които могат да се съобразят с индивидуалните търсения или проблеми на човека.
През ХХІ век все повече хора започват да се интересуват как да активират полето Меркаба. Книгата ще ви насочи как да работите с него, за да изчистите негативната карма и да се свържете чрез нишките на паметта с родовата, семейната, планетарната и многоизмерната Меркаба. Тук са предложени и духовни практики за събуждане на енергията на спиралата и на нашата ДНК, както и мантри-утвърждения за различните кръвни групи.
Работата над собственото духовно пробуждане, себеутвърждаване и самолечение е един от начините да сте в синхрон със своя Висш Аз в тези времена на промени в света около вас и вътре във вас и да имате винаги подкрепата на небето.