Как да практикуваме фън шуй в България - Цветозар Мръвков

Как да практикуваме фън шуй в България
Автор: Цветозар Мръвков
Обем: 152 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Изток-Запад"
Мека подвързия
Дата на включване: 2012-05-02
Нашата цена: 10.92 лв
 

Тази книга ще ви даде множество практически съвети как да превърнете дома си в магнит за късмета, щастието и благополучието. Всички методи и практики, показани в изданието, са съобразени с българските условия и модерното практикуване на фън шуй през XXI век.
Към традиционните източни практики за постигане на хармония и благоденствие авторът е издирил и добавил множество чисто български традиционни разбирания, методи, ритуали, обичаи и поверия за привличане на благосъстояние, успех и изобилие.
Целта на книгата е да убеди читателя, че всеки народ има свое уникално светоусещане. Всички чуждестранни учения трябва да бъдат първо разбрани и осмислени, а после пречупени през призмата на собствената ни култура и традиция, за да са наистина ефективни в практиката.
Древните български ритуали, поверия, обреди и легенди, които ще намерите в тази книга, са изключително близки до идеите на изтока и са не по-малко древни от хилядолетното китайско изкуство фън шуй.
„Как да практикуваме фън шуй в България“ е втората книга на Цветозар Мръвков. Авторът е професионален фън шуй експерт, основател на асоциация „Фън шуй център“ – България, управител е на „Фън шуй академия“. По образование е културолог, преподава фън шуй, минералотерапия, приложна психология и позитивно мислене. Автор е на десетки статии в пресата, на телевизионни и радио предавания, администрира няколко сайта и форуми за фън шуй и хармоничен живот, занимава се с проекти и консултации, изследва прилагането на идеите на фън шуй в България.