Добре дошли у дома. Новата Земя - Стийв Ротър и Групата

Добре дошли у дома. Новата Земя
Автор: Стийв Ротър и Групата
Обем: 358 стр.
Формат в мм.: 145х215
Издател: ИК "Аратрон"
Мека подвързия
Дата на включване: 2012-05-17
Нашата цена: 14.56 лв
 

Добре дошли в петото измерение. Усещате ли вече процеса на извисяване – както вашето собствено, така и на планетата Земя? Еволюцията на човечеството вече е започнала. Светът, който познавахме, бързо се променя. Животът на нашата планета става все по-непредсказуем, а старите правила вече не действат.
Възхитителните духовни същности, наречени “Групата”, които предават своите послания чрез Стийв Ротър, са тук, за да ни подготвят за това, което е отвъд нашите представи за бъдещето. Според тях промените, които сега се случват, са с много по-големи последици, отколкото можем да си представим. В тази книга Групата ни предлага ключове, с които да разкрием тайните на развитието на нашия потенциал като съ-създатели и да използваме тези сили в нашия живот още сега.
“Добре дошли у дома” включва четири основни раздела:

1. Текущи събития: Космически поглед към мястото, на което се намираме, как сме стигнали дотук и накъде сме се отправили.
2. Новата планета Земя. Новите характеристики на живота в петото измерение и как можем да ги използваме.
3. Въпроси и отговори по различни теми, задавани на Групата по време на семинарите.
4. А оттук нататък накъде? Пригответе се за изненада!

“Забелязвате ли, че животът се променя? Може би и вие усещате, че времето е ускорило своя ход, а духовните правила са подложени на преразглеждане? Питате ли се: “А сега какво?” Ако е така, държите правилната книга в ръцете си! Присъединете се към Стийв и Групата за изпълнени с любов прозрения по време на една от най-великите промени на енергията, на която нашата планета е ставала свидетел.”
Лий Каръл, автор на книгите на Крион