Повратната точка. Как малките неща могат да доведат до големи промени - Малкълм Гладуел

Повратната точка. Как малките неща могат да доведат до големи промени
Автор: Малкълм Гладуел
Обем: 288 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Жанет-45"
Мека подвързия
Дата на включване: 2012-06-05
Нашата цена: 12.45 лв
 

Малкълм Гладуел е роден на 3 септември 1963 г. в Англия, но когато навършва 6 години семейството му се премества в Канада. Завършва история в университета на Торонто, след което започва да практикува журналистика в различни канадски и американски издания.
Пише за списание "Ню Йоркър" от 1996 г. Автор е на четири книги, които се радват на изключителен успех - "Повратната точка", "Проблясък", "Изключителните" и "Какво видя кучето и други приключения".

"Удивителна книга, която ще ви накара да видите света по различен начин."
Fortune

"Гладуел може би е на път да предизвика интелектуална епидемия, която да преобърне начина, по който мислим за всичко – от търговията с обувки до градоустройството. Тезата му е, че няколко човека или едно случайно събитие са в състояние да отключат социална епидемия, която да промени из основи средата, в която живеем. "
Attache

"Трудно е човек да не повярва на Гладуел. Книгата му предлага цялостно и едновременно с това разбираемо обяснение на човешкото поведение."
Business Week

"Всеки, който иска да знае как се раждат колективните мании, трябва да прочете "Повратната точка". Амбициозна и добре написана книга за това как привидно малки идеи могат да променят света."
Us