Всички сме уникални - Сет Годин

Всички сме уникални
Автор: Сет Годин
Обем: 168 стр.
Формат в мм.: 145х210
Издател: ИК "Locus"
Мека подвързия
Дата на включване: 2012-06-26
Нашата цена: 9.10 лв
 

Време е да се гмурнем надълбоко във водите на уникалността. “Всички сме уникални” на Сет Годин идва точно навреме за лятото, когато надпреварата за различност е най-силна.

Книгите на Сет обикновено са събитие. И точно както той е уникален в начина си на представяне на новите си заглавия и мислите си изобщо, толкова уникално изглежда и желанието му да накара своите читатели да бъдат... уникални.

“Всички сме уникални” е един книга за различното. Сет показва колко по различно би било, ако всяка от марките, всеки от хората се придържаше към своите неповторими черти и качества. Ако ти или твоят продукт можете да изкрещите “Аз съм уникален” и всички да са убедени в това - успехът е ще на линия.

Уникалността има четири движещи стихии и Сет Годин ни помага да ги впрегнем по пътя към успеха. Спред неговите теория да бъдеш неповторим е нещо като постматериалистична ценност и се дължи на това, че ставаме все по-богати (графиката за това колко светлина можеш да си купиш с една минута работа е показателна за това) с всяко ново десетилетие.