Деление - образователна игра с карти -

Деление - образователна игра с карти
Автор:
Обем: 34 стр.
Формат в мм.: 210х280
Издател: ИК "Atea Books"
Мека подвързия
Дата на включване: 2012-07-11
Нашата цена: 6.16 лв
 

Комплектът съдържа 35 двустранни карти с общо 70 задачи p>Да се научим да делим!

Помагало за деца, специално разработено под формата на карти, за да играят децата сами, с приятели или с родителите си, докато се учат да смятат правилно.

Картите са специално разработени, за да научат вашите деца на основите на лесното и правилно смятане. Децата могат да се учат от картите както сами, така и с родителите си, с приятели или в класната стая. За да учите заедно с детето си, покажете му всяка една от картите, като започнете с червените.

Правилният отговор се намира в горната част на обратната страна. Ако детето изпитва затруднения с решаването, използвайте обратен пример – 6 по колко прави 18? (вместо 18 / 6 = колко ? ). Препоръчително е към картите да използвате копчета, монети, бонбони и други малки предмети, които могат да се комбинират в групи, за да спомагат за лесното решаване на задачите. Помогнете на детето да отдели 18 бонбона. След това го помолете да отдели от тях 1 група от 6 бонбона, после втора отделна група от още 6 бонбона и така докато свършат бонбоните. Накрая попитайте детето колко отделни групички от 6 бонбона има. Когато приключите с червените карти, започнете със сините.