Стани магнит за парите чрез неограниченото съзнание - Боб Проктър, Мишел Блъд

Стани магнит за парите чрез неограниченото съзнание
Автор: Боб Проктър, Мишел Блъд
Обем: 244 стр.
Формат в мм.: 145х215
Издател: ИК "ProBook"
Мека подвързия
Дата на включване: 2012-07-13
Нашата цена: 8.09 лв
 

Книгата не е в наличност
Повече от 40 години Боб Проктър помага на хората да разкрият потенциала на своя ум и да използват неговата сила за постигането на живот, изпълнен с просперитет, приятелски взаимоотношения и душевно равновесие. Учител в "Тайната", Боб Проктър ни разкрива Закона за провличането.

Силно повлиян от Наполеон Хил, Боб започва да се "бори" със собственото си съзнание след като завършва гимназия със среден успех и атестация за неперспективна работа. В резултат на това открива и разработва методи и доктрини, които му донасят първия милион само след няколко години. По същото време неговите "блестящи" съученици все още се опитват да намерят своето място и своя път в живота.

"Стани магнит за парите" е книга, в която Боб Проктър разкрива основните принципи и сентенция на своя метод за спокоен, успешен и богат живот.

След като преживява катастрофа и прекарва месеци в болница, тогавашната рок-певица и тотално отричаща всичко духовно Мишел Блъд преоткрива себе си, преоткрива силата на духа и вместо да продължи да се самосъжалява, изправя глава и започва да се "изтегля от блатото на отчаянието и сивотата".
Години по-късно, Мишел е световно признат и търсен мотивационен лектор. Работи с най-ярките личности като д-р Дийпак Чопра, Боб Проктър, Джак Канфийлд и др. Нейните семинари и лекции се посещават от хиляди хора в десетки страни, а сред компаниите, които наемат Мишел, за да обучава техните мениджъри и да изнася лекции пред служителите им са Моторола, Нестле, Шел и др.