Сейким. Енергия на живата светлина - Елисавета Александрова-Зангелми

Сейким. Енергия на живата светлина
Автор: Елисавета Александрова-Зангелми
Обем: 108 стр.
Формат в мм.: 215х255
Издател: ИК "Кибеа"
Мека подвързия
Дата на включване: 2012-07-19
Нашата цена: 22.25 лв
 

Истинската алхимия не е онази, която според средновековните алхимици превръща оловото в злато, а алхимията, която ни трансформира в духовни същества.

Тази книга вкючва информация, надграждаща познанието, съдържащо се в „Изис Сейким – пълно ръководство“. Предназначена е да разшири познанията на читателите за древноегипетската енергийна система за хармонизиране и лечение – Сейким, част от която е „Изис Сейким“.
„Сейким – енергия на живата светлина“ допълва, обогатява и консолидира представите за системата като цяло и за приложението на символите и мистериите, които тя обединява.
Тя няма претенциите да замени или да измести традиционната медицина и лечение. Изложените в нея методи не са и не трябва да бъдат възприемани като нормативни и абсолютни. Те са само описание на изпитани и реални терапии, прилагани в съчетание с традиционно медицинско лечение или пък в различни комбинации с подходи от алопатичната и холистичната медицина.

В книгата са описани древни и съвременни методи за работа с енергията Сейким и специфични способи за използването й не само от специалистите енерготерапевти, но и от всеки, който желае да усвои техники за внасяне на баланс в организма и да достигне състояние на хармония и здраве.